USB C oplader

USB-C oplader

USB C oplader
➞ Guide til valg af USB Type C oplader

📑 Forbrugerguide til køb af USB C oplader, Maj 2023

📌 Find nemt den bedste USB C Oplader i vores oversigt. Klik på et link for at gå til anmeldelsen af den specifikke USB-C oplader.

Den mest populære USB-C oplader

Anker PowerPort III Nano – 20W USB-C oplader

Anker PowerPort III Nano er en kompakt og kraftfuld oplader, der er designet til at levere hurtig opladning til dine elektroniske enheder. Denne oplader er ideel til at have med på farten, da den er utrolig lille og let. Med PowerPort III Nano kan du oplade dine enheder med en effekt på op til 20 watt. Den er udstyret med Ankers PowerIQ 3.0-teknologi, der sikrer en hurtig og effektiv opladning. Denne teknologi identificerer automatisk dine enheders strømbehov og tilpasser opladningshastigheden derefter, hvilket gør det muligt at oplade dine enheder så hurtigt som muligt.

Kompatibel med alle enheder der oplades med USB-C

Opladeren har et enkelt USB-C-stik, der kan bruges til at oplade en bred vifte af enheder som f.eks. smartphones, tablets, bærbare computere og mere. USB-C-stikket understøtter også hurtig opladningsteknologier som Power Delivery (PD), så du kan oplade kompatible enheder endnu hurtigere.

PowerIQ 3.0 – opladeren tilpsser sig ens smartphone
Vejer blot 30gr. – absolut den letteste USB-C oplader
Yderst skarp pris – billigere end Apples egen USB-C oplader

Den bedste USB-C oplader til prisen

Samsung EP-T4510 Adapter 45W – inkl. 1,8m USB-C kabel

Samsung EP-T4510 Adapter 45W er en kraftfuld oplader, der er designet til at give hurtig og pålidelig opladning til dine enheder. Med en effekt på 45 watt kan denne adapter levere tilstrækkelig strøm til at oplade både mindre gadgets og større enheder som smartphones, tablets og bærbare computere.

Virker med alle enheder der bruger USB-C

Adapteren er specielt designet til at være kompatibel med enheder, der bruger USB-C-porten til opladning. Med det medfølgende 1,8 meter lange USB-C-kabel kan du nemt tilslutte adapteren til din enhed uden besvær og opnå en stabil og hurtig opladning. Det er altså fuldstændigt underordnet om man har en Samsung smartphone, eller en smartphone af et andet mærke.

1,8 meter USB-C kabel følger med
45W – kraftig nok til opladning af bærbare computere
Yderst skarp pris for en USB-C oplader med denne styrke

De andre USB-C opladere

Apple 20W USB-C Power Adapter

Apple 20W USB-C Power Adapter er en strømforsyningsenhed designet til at oplade forskellige Apple-enheder. Den er kompatibel med en bred vifte af enheder, herunder iPhones, iPads og AirPods samt visse MacBook-modeller.

Kompakt og minimalistisk design

Denne adapter har en kompakt og let design, der gør den nem at transportere og ideel til rejser eller brug på farten. Den er udstyret med en USB-C-port, der gør det muligt at tilslutte den medfølgende USB-C-opladerkabel direkte til enheden eller en USB-C-til-Lightning-kabel til opladning af iPhone-modeller med Lightning-port. Apple 20W USB-C Power Adapter er designet til at levere hurtig opladning og effektiv strømforsyning til dine enheder. Den understøtter USB Power Delivery-teknologi, der gør det muligt for enheden at identificere og levere den optimale opladningshastighed til din enhed.

Minimalistisk design i det ikoniske Apple design
Kraftig nok til opladning af alle iPhones, Airpods, iPads og visse Macbooks
Måler blot ‎6,7 x 3,5 x 8,3 cm

Anker 735 GaNPrime 65W oplader – med 3x USB porte (2x USB-C og 1x USB-A)

Anker 735 GaNPrime 65W oplader er en kompakt og kraftfuld oplader, der giver dig mulighed for at oplade flere enheder samtidigt. Med sin GaN (galliumnitrid) teknologi er denne oplader i stand til at levere hurtig opladning i et mindre og mere effektivt design. Opladeren har tre USB-porte, hvilket giver dig fleksibilitet til at oplade forskellige enheder på samme tid. Der er to USB-C-porte, der understøtter Power Delivery (PD) teknologi, og en USB-A-port til traditionelle USB-enheder.

Kraftig nok til opladning af alle slags enheder

USB-C-portene er alsidige og kan levere op til 65 watt effekt, hvilket gør det muligt at oplade laptops, tablets og smartphones hurtigt og effektivt. Med PD-teknologien kan du også oplade kompatible enheder med høj effekt, såsom MacBook Pro eller iPad Pro, på den optimale hastighed.

Oplad op til 3 enheder ad gangen
GaN-teknologi sikrer et yderst kompakt design
65W er kraftigt nok til opladning af langt de fleste laptops

Samsung EP-T6530 – 65W Adapter med 2x USB-C og 1x USB-A

Samsung EP-T6530 er en alsidig og kraftfuld oplader, der giver dig mulighed for at oplade flere enheder samtidigt. Den er designet til at levere hurtig og effektiv opladning til en bred vifte af enheder, herunder smartphones, tablets, bærbare computere og mange andre enheder.

65W – kraftig nok til opladning af alle bærbare computere

Med en effekt på 65 watt kan denne adapter levere tilstrækkelig strøm til at oplade selv større enheder med højere energibehov. Den er udstyret med to USB-C-porte og en USB-A-port, hvilket giver dig mulighed for at tilslutte og oplade op til tre enheder på samme tid. USB-C-portene understøtter hurtig opladningsteknologi, der giver dig mulighed for at oplade kompatible enheder med optimal hastighed. USB-A-porten er velegnet til enheder, der bruger standard USB-opladning. Dette gør adapteren meget alsidig og i stand til at imødekomme forskellige opladningsbehov.

Oplad op til 3 enheder ad gangen med UB-A og USB-C
65W – kraftig nok til opladning af bærbare computere
Fra 0% til 100% på 40 minutter

Tidligere anmeldte USB-C opladere

🥇 Original USB-C Oplader 18W (TESTVINDER)

usb c oplader 18 w
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

149 Kr.

🥇 Testvinder

Det kendte, minimalistiske og originale design

Efter lanceringen af iPhone X og lignende smartphones, blev det muligt at oplade en smartphone med op til 18 Watt. Dette giver mulighed for en langt hurtigere opladning end mange er vant til. Faktisk er denne 18W USB C oplader, op til 3 gange så hurtigt, som den iPhone oplader der følger med når man køber f.eks en iPhone.

Envidere er prisen på den originale USB-C oplader meget skarp. Når man vælger en original oplader, er prisen ofte absurd høj og derfor vælger mange et alternativt brand eller et kopi produkt. Dette er heldigvis ikke tilfældet, hvis man er på udkig efter den bedste Type USB-C oplader.

Det klassiske originale design

Apple har valgt at videreføre deres kendte hvide og minimalistiske design, som er elsket af mange. Udover det, er denne USB-C oplader også relativt lille og tynd – selve størrelsen minder faktisk meget om en iPad oplader.

Denne USB-C oplader har udelukkende en udgang, som kun kan bruges med et USB-C kabel. Hvilket kabel man bruger, er dog ligemeget, da opladeren er universel.

🥈 20W USB C oplader (Adapter med USB og USB-C udgang)

ForhandlerPrisKøb_her
mackabler_dk_logo

149 Kr.

🥈 2. Plads i vores forbrugerguide

To USB udgange – Oplad to enheder på samme tid

Hvis man er på udkig efter en oplader der både kan oplade med USB-C og normal USB, er dette et rigtigt godt bud. Denne oplader har nemlig to effektive USB outputs, hvor USB-C porten kan oplade med 20W og den normale USB port kan oplade med 12W. Begge porte er derved kraftigere end den normale medfølgende adapter, mens de også er stærke nok til at oplade tablets som iPad Air og iPad pro.

Prisvenlig USB-C oplader fra MacKabler

MacKabler, er et mindre kendt brand, der lynhurtigt har placeret sig som en af de dygtigste producenter af opladere. Alle deres opladere er universelle, hvilket betyder at de kan bruges til opladning af alle typer enheder. Denne USB-C oplader kan endda bruges som Macbook oplader, dog med en langsommere opladningshastighed.

🥉 Anker PowerPort PD+ 2 USB-C og USB-A – 33W vægoplader

🥉 3. Plads i vores forbrugerguide

IQ Charging – Ankers førende teknologi der giver en sikker og hurtig opladning

ForhandlerPrisKøb_her
pixojet_logo

279 Kr.

Anker er nok mest kendt for deres utroligt solide og effektive Powerbanks, men producerer også en lang række af kraftige og holdbare opladere. Mange vælger Anker grundet deres IQ charging teknologi, som de selv har udviklet. Teknologien gør det muligt for opladeren at aflæse, hvilken enhed den oplader og kan derved estimere hvor strøm opladeren bør sende igennem dens USB porte. Ligeledes tillægger opladeren den mængde strøm der går tabt i kablet, og man er derfor sikker på at få en både sikker og effektiv opladning hver gang.

Pris og kvalitet følges ad

Anker er generelt kendt for at have markedes højeste kvalitet. Deres produkter går ikke i stykker og kan holde en kørende i mange år. Prisen ligger dog i den høje ende af skalaen, er man typen der ofte smider sin oplader væk, bør man nok kigge efter en mere prisvenlig USB C oplader.

4. Universelt Originalt USB-C Kabel i hvid (1 meter)

USB_C_Kabel_original
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

97 Kr.

🥇 Testvinder

Det originale kabel til markedets laveste pris

Info: Dette kabel findes også i 2 meter her.

Når man skal vælge et nyt USB-C kabel til opladning og dataoverførsel, bør man først tage et kig på det kabel der fulgte med, da man købe sin smartphone/tablet/bærbar. Det afslører nemlig rigtigt meget information om, hvad man har brug for. Og i dette tilfælde, får man den absolut maksimale styrke, da kablet kan føre strøm med op til 100W. Dette betyder også at kablet kan oplade bærbare som Macbook Pro.

Minimalistisk design

Kabler er grimme. Det kommer man aldrig udenom. Til gengæld har Apple gjort et rigtigt godt stykke arbejde, med at designe deres minimalistiske hvide apple oplader kabler i plastik. Deres design er foretrukket af langt de fleste, da kablet ganske enkelt blænder bedre ind i hjemmet, på arbejdspladsen eller i bilen. Endvidere er prisen fornuf

5. Alogic Ultra USB-C til USB-C 100W PD (3 Meter)

Alogic-Ultra-USB-C-til-USB-C-100W-PD-3_meter
ForhandlerPrisKøb_her

199 Kr.

🥈 2. Plads i vores forbrugerguide

3 Meter langt kabel

Er man typen der er glad for lange kabler, er dette Type USB C kabel fra Alogic, et rigtigt godt bud. Kablet er 3 meter langt, hvilket er længere end langt de fleste medfølgende kabler, når man køber en bærbar, smartphone eller tablet. Længere kabler giver god mening i mange sammenhæng. Især hvis man er pendler eller studerende, hvor det ofte kan være snævert med adgang til en stikkontakt.

Hårdført USB-C oplader kabel

USB-C Kablet fra Alogic er utroligt hårdført og vil langt fra have nemt ved at gå i stykker. Først og fremmest er selve ledningen beskyttet af både folie, plast og tråd, mens stikkene er udført i aluminium. Stikkene er sågar også beskyttet af plast i bunden, hvilket sikrer at de ikke kan brydes op. Kablet kan overføre op til 100W, hvilket er mere end rigeligt til opladning af alt slags elektronik.

6. 4Smarts 2-i-1 Micro USB og USB-C Kabel (2 Meter)

4smarts-2m-2-i-1-Micro-USB-og-USB-C
ForhandlerPrisKøb_her

99 Kr.

🥉 3. Plads i vores forbrugerguide

Kabel med både Micro USB og USB-C stik

Et lidt mere funktionelt kabel, kunne være 4Smarts 2 i 1 kabel, der både indeholder et Micro USB stik og et USB-C stik. Stikkene kan nemt sættes ovenpå hinanden, mens det dog desværre ikke er muligt at bruge dem begge på samme tid. Muligheden for både at kunne bruge Micro USB og USB-C, er rigtig rar at have. Blandt andet fordi USB-C, stadig er et nyere stik som ikke bruges til alle enheder endnu, blandt andet flere smartphones og trådløse opladere.

To opladere i en til en billig pris

Kablet er filtret sammen af bomuldstråde der gør det slidstærkt, og sørger for det ikke vikler sig sammen og skaber kabelrod. Kablet kan modtage en styrke på op til 2A, hvilket giver en kraftig opladning af både smartphones og tablets. Man finder den samlede styrke (watt), ved at kigge på den oplader som kablet bruges med. Desværre er det ikke kraftigt nok til at oplade alle bærbare, men til prisen er det også forventeligt.

De 3 bedste USB-C opladere

PlaceringPrisVurderingKøb_her
🥇usb c oplader 18 w
🥈
🥉Anker_USB_C_Powerport_PD2_33W

De 3 bedste USB-C kabler

PlaceringPrisVurderingKøb_her
🥇USB_C_Kabel_original
🥈Alogic-Ultra-USB-C-til-USB-C-100W-PD-3_meter
🥉4smarts-2m-2-i-1-Micro-USB-og-USB-C

USB-C er den nyeste form for USB og er efterhånden blevet standard til opladning af mange smartphones, tablets og bærbare. Og det er ikke uden grund. Brug af USB C er nemlig langt hurtigere til både opladning og dataoverførsel. Samtidigt har USB-C kabler og opladere mulighed for en langt højere output styrke, end normal USB.

Vi fra Opladerguide.dk, har valgt at gennemgå markedet for de 3 bedste USB-C opladere og kabler. Fokus er, at finde den USB C oplader som er stærkest, mest effektiv og holdbar – mens prisen også skal være fornuftig. Det er nemlig muligt at finde relativt billige USB-C opladere, uden at bruge en formue.

Hvad er en USB C oplader?

USB-C, er på vej til at blive den nye standard for opladning, dataoverførsel og synkronisering. Ganske enkelt, er det en forbedret version af det de normale USB stik, som også trængte til en opgradering.

Stikket USB-C kommer med en masse helt nye fordele og forbedringer, både ved brug af et USB-C kabel og en USB-C oplader. Vi har de vigtigste forbedringer og tilføjelser nedenfor.

  • Selve USB-C stikket er mindre end normal USB
  • USB-C kabler kan føre strøm op til 100W, og derfor oplade både bærbare, smartphones og tablets – men også skærme og meget andet elektronik
  • En USB-C oplader kan give et højere output af strøm end en traditionel USB oplader
  • USB-C kabler er ofte mere robuste og holdbare end forgængeren

Disse enheder bruger USB-C til opladning

Det er rigtigt svært at svare på, hvilke enheder der bruger USB-C stikket. Generelt gælder det, at alle nyere smartphones og tablets fra 2016 og frem bruger den nye USB type. Typisk er det også produkter i prisklassen middel til høj, der gør mest brug af USB-C.

Vi har indhentet oplysninger på hvilke enheder der bruger USB-C, men listen er langt fra komplet

Xiaomi telefoner

Xiaomi Redmi Note 7 Pro, Xiaomi Redmi Note 7, Xiaomi Redmi Note 7S, Xiaomi Redmi K20 Pro, Xiaomi Redmi K20, Poco F1, Xiaomi Mi A2, Poco F2, Xiaomi Mi 8 Pro, Xiaomi Black Shark 2, Xiaomi Mi A3, Poco F1 128GB

Samsung telefoner

Samsung Galaxy A50, Samsung Galaxy M30, Samsung Galaxy M20, Samsung Galaxy M40, Samsung Galaxy A70, Samsung Galaxy A30, Samsung Galaxy A20, Samsung Galaxy S10, Samsung Galaxy A80, Samsung Galaxy A60,

OnePlus telefoner

OnePlus 7 Pro, OnePlus 7, OnePlus 6T

Huawei telefoner

Huawei P30 Pro

FAQ

Hvad er en USB-C-oplader?

USB-C er den nyeste form for USB-stik, der kan bruges til både at overføre data og til at oplade enheder. Det er kendt for sin alsidighed og høje overførselshastigheder.

Hvad er forskellen mellem USB-C og andre typer USB?

USB-C har en mindre og mere kompakt form sammenlignet med tidligere USB-versioner som USB-A og USB-B. Desuden er USB-C omvendbar, hvilket betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvilken vej stikket vender, når du tilslutter det.

Kan en USB-C-oplader oplade enhver enhed?

Ikke nødvendigvis. Selvom USB-C er blevet meget populær og bruges i mange enheder, herunder smartphones, tablets, laptops og endda nogle spillekonsoller, er der stadig nogle enheder, der ikke understøtter USB-C.

Er alle USB-C-opladere ens?

Nej, alle USB-C-opladere er ikke ens. De kan variere i opladningshastighed, udgangseffekt og andre specifikationer. Det er vigtigt at kontrollere disse detaljer, før du køber en oplader, for at sikre, at den passer til din enhed.

Hvad betyder USB-C PD?

USB-C PD står for “Power Delivery”. Det er en specifikation, der tillader højere niveauer af strøm at blive leveret gennem USB-C, hvilket gør det muligt for enheder at oplade hurtigere.