Trådløs oplader

Trådløs oplader Vi har fundet de 5 bedste trådløse opladere ⚡

📑 Forbrugerguide til køb af Trådløs oplader, September 2020

📌  Find nemt den bedste trådløse oplader i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af en specifik trådløs oplader.

De 5 bedste trådløs opladere

Da Apple valgte at udskifte bagsiden på deres iPhones med glas, gav det mulighed for at oplade sin iPhone med en trådløs oplader. Trådløs opladning er hurtigt blevet uhyre populært, da man fuldstændigt undgår at skulle rode med kabler og adaptere. Endvidere foretrækker mange designet på en trådløs oplader, der ofte blænder langt bedre ind i en moderne indretning. De passer perfekt ind på skrivebordet, køkkenbordet eller sengebordet.

En trådløs oplader er desuden en fin måde at oplade på, hvis man kigger på hastigheden. Flere af de trådløse opladere kan oplade med en fornuftig styrke på f.eks 10W – der er dobbelt så hurtig som en normal iPhone oplader.

Sidst men ikke mindst, findes der trådløse opladere, som kan oplade flere enheder af gangen. Disse omtales ofte som en opladningsstation, og indeholder typisk både trådløs opladning, lightning, USB-C, Micro USB og meget andet, afhængig af modellen.

🥇 10W Trådløs Oplader i farverne: sort, hvid & tekstil

Tradlos_oplader_10w_tekstil
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

149 Kr.

🥇 Testvinder

10W – Hurtig trådløs opladning

Denne 10W trådløse oplader, findes i farverne sort, hvid og tekstil. Designet er yderst minimalistisk og opladeren har en tykkelse på blot 0,7 cm. Når opladeren er i brug, lyser den yderste kant op i blå. Dette indikerer opladning, og er fint og stilfuldt touch. Den trådløse oplader kommer inklusiv et MicroUSB, der skal være tilsluttet en adapter under opladning.

Bedste trådløse oplader til prisen

Hvis man ønsker at finde en hurtig trådløs oplader i et flot design, bør man vælge denne model på 10W. Dette antal watt er den nye standard indenfor trådløse opladere, og sikrer den absolut hurtigste opladning. Denne trådløse oplader er desuden universel, så man kan oplade uanset, hvilken smartphone man ejer, som en iPhone, Samsung eller Huawei.

🥈 SACKit Trådløs Powerbank 6000 mAh

sack_it_trådløs_powerbank_oplader_6000_mah
ForhandlerPrisKøb_her

499 Kr. 599 Kr.

🥈 2. Plads i vores forbrugerguide

Oplad trådløst på farten med indbygget Powerbank

SACKit er et dansk mærke og producent af stilfuldt forbrugerelektronik. Blandt deres produkter, finder man en trådløs oplader med indbygget Powerbank. SACKit er kendt for deres høje niveau af funktionalitet, hvilket også kommer til udtryk i denne trådløse oplader. Opladeren kommer inklusiv et 1 meter USB-C kabel, der bruges til opladning. Udover trådløs opladning, indeholder opladeren også en klassisk USB port til opladning med 2.1 A – der både kan oplade smartphones og tablets.

Trådløs oplader med indbygget Powerbank

Udover muligheden for trådløs opladning, kommer denne også med et indbygget batteri på 6000 mAh. En batteristørrelse på 6000 mAh, kan oplade en typisk smartphone ca. 3 gange, uanset om man gør brug af USB porten eller den trådløse opladning

🏆 Denne trådløse oplader er desuden vinder af forbrugerguiden til “Trådløs Powerbank” – en forbrugertest af Powerbankguide.dk

🥉 Trådløs Opladningsstation Lightning port, USB-C og MicroUSB

trådløs_oplader_opladningsstation

🥉 3. Plads i vores forbrugerguide

✅ Oplad med Lightning, USB-C, MicroUSB eller trådløst

ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

249 Kr.

Hvis man er på udkig efter en trådløs oplader med flere opladningsmuligheder, er dette et rigtigt godt valg. Dette er nemlig ikke blot en trådløs oplader, men en opladningsstation som har udgangene USB-C, MicroUSB og Lightning. Dette giver rig mulighed for at dele opladeren med andre, uanset hvilken smartphone de er indehavere af.

Perfekt trådløs oplader til kontoret, arbejdspladsen eller natbordet

Det er sjældent man finder en trådløs oplader, der har så mange forskellige funktionalitetsmuligheder. Ved de mange forskellige opladningsporte, er en ryg så alle smartphones står op og ikke falder ned nemt. Denne oplader har desuden en lille lampe formet som en svamp. En nem måde at give en smule mere lys, særligt ved et natbord.


4. QDOS 6 i 1 Trådløs oplader 10W, med 60W USB-C port

q_dos_powerlink_6_i_1_60W_usb_c_hub_med_trådløs_opladning
ForhandlerPrisKøb_her

899 Kr.

4. Plads i vores forbrugerguide

3x USB Porte, 1x USB-C, 1x HDMI (4K) og Trådløs opladning

QDOS har formået at lave en utrolig smart dock, kombineret med en en trådløs opladning. Opladeren tilsluttes med USB-C og kan nemt oplade f.eks en Macbook, da den er kompatibel med op til 60W. Udover USB-C porten, finder man også 3x USB A porte, hvoraf to af dem er med USB 2.0. Dette giver rig mulighed for hurtig opladning af andre enheder med f.eks et lightning kabel.

Trådløs oplader og dock

Denne trådløse oplader er særligt velegnet som dock, pga. af de mange indgange og udgange. Den indeholder en HDMI port, som særligt er smart, hvis ens bærbare computer ikke indeholder en, som f.eks de nyere Macbooks. Den trådløse oplader har et output på 10W, hvilket er den hurtigst mulige trådløse opladning for de fleste smartphones.

5. M7 Trådløs oplader med Qi charging og 10W

qi_tradlos_oplader_m7_10w
ForhandlerPrisKøb_her
mackabler_dk_logo

199 Kr.

5. Plads i vores forbrugerguide

Stilfuldt design og tykkelse på blot 0,8 cm

M7 er et dansk brand for forbrugerelektronik af forhandleren Mackabler. De har formået at skabe et kvalitetsbrand, hvor der er stort fokus på at alle produkter overholder gældende lovgivning i både Danmark og Europa. Blandt dem, finder man en trådløs oplader som denne, i et minimalistisk design med et output på 10W og Qi charging

Hvad er Qi charging?

Qi charging er definitionen på en lidt smartere opladning. Qi er en chip, der koorigerer output af strøm, ved at genkende, hvilken enhed som den trådløse oplader er i færd med at oplade. Dette giver mulighed for en sikker opladning, og en meget høj kvalitet.


Hvad er en trådløs oplader?

En trådløs oplader, er en af de nyeste former for opladere. Modsat traditionelle opladere, gør man ikke brug af et kabel mellem smartphone og oplader, men derimod udelukkende et kabel mellem opladeren og en stikkontakt.

Mange forbrugere finder dette utroligt smart, da kabler ofte kan være utroligt irriterende på et skrivebord, i sengen eller i stuen. Mange kabler har det med at gå i stykker relativt hurtigt, mens andre pludseligt blot stopper med at virke, uden synlige skader. Udover dette, mener mange at kabler generelt er grimme at kigge på og kan ødelægge designet i stuen, ved skrivebordet eller f.eks i soveværelset. Med en trådløs oplader, lægger man blot sin smartphone ovenpå opladeren og opladningen går automatisk igang.

Sådan finder man den bedste trådløse oplader

Når man er på udkig efter en trådløs oplader, bør man først kigge på om ens smartphone overhovedet kan oplade trådløst. Generelt kan de fleste nyere smartphones modtage trådløse opladning, men vær hellere sikker inden du investerer i en oplader. Udover at købe en Trådløs Oplader, så køber man også en Trådløs Oplader til Bil. Trådløs opladning er kun muligt igennem bestemte materialer på bagsiden af smartphonen. Det meste gængse er glas. Så hvis din smartphone har glas på bagsiden, som alle iPhones efter fra iPhone X og frem, kan din smartphone altså oplade trådløst.

Dernæst bør man kigge output. Output opgøres i watt, som blot er antallet af volt og antallet af ampere ganget sammen. Jo flere watt, jo højere et output og jo hurtigere vil man også kunne oplade en smartphone. Indtil videre er det kun muligt at oplade f.eks en typisk smartphone som en iPhone med op til 10W. Derfor bør dette også være det antal output man bør vælge, ved køb af en trådløs oplader.

Fordele og ulemper ved valg af en trådløs oplader

Selvom at trådløs opladning er blevet populært meget hurtigt, og helt sikkert er kommet for at blive, bør man gøre op med sig selv, om det er den type oplader man ønsker. Mange forbrugere, vælger nemlig at have både en klassisk oplader med kabel og stik, og en trådløs oplader på samme tid. Derfor har vi valgt at opsummere vores forbrugerguide, med

Fordele

  • Undgå kabler og kabelrod
  • Få et mere minimalistisk design i indretningen
  • Generelt længere levetid på trådløse opladere end kabler
  • Op til flere forskellige opladningsmuligheder, afhængigt af den trådløse oplader

Ulemper

  • Ringe mulighed for at bruge ens smartphone under trådløs opladning
  • Ofte et dyrere valg end en traditionel oplader (med kabel og adapter)