Trådløs Oplader til Bil

trådløs oplader til bil

Trådløs Oplader til Bil
➞ Her er den bedste Trådløse Oplader til Bil ✅

📑 Forbrugerguide til køb af Trådløs Oplader til Bil, Maj 2023

📌 Find nemt den bedste trådløse oplader i bilen i vores oversigt. Klik på et link for at gå til anmeldelsen af den specifikke trådløse oplader til bilen.

Den mest populære trådløse oplader til bil

Xiaomi Mi 20W Wireless Car Charger – Trådløs oplader til bil

Xiaomi er bedst kendt for deres smartphones, men det verdenskendte kineksiske mærke er også en fremragende producent af mobiltilbehør. Her iblandt en række opladere, der ikke udvikles udelukkende mod deres egne smartphones, men istedet mod at understøtte så mange forskellige mærker som muligt. På siden af deres mobilholder med trådløs opladning sidder to “klips” der udvider sig alt efter størrelsen på ens smartphone – hvorfor denne model er universel og altså kan bruges til langt til langt de fleste smartphones

Den hurtigste trådløse oplader til bil

Xiaomi Mi Wireless Charger udmærker sig på sin styrke på 20 Watt. Det gør at den er blandt de kraftigste trådløse opladere til bilen, og derved også den der sikrer den hurtigste opladning. Med 20W får man den samme styrke, som man kender fra en normal USB-A/USB-C oplader. Vær dog opmærksom på, at det ikke er sikkert at ens smartphone kan udnytte den fulde styrke, det afhænger nemlig af mærket og modellen man har. Den er dog stadig fuldt ud kompatibel, hvor styrken blot tilpasses til ens smartphones maksimum.

20W – den hurtigste trådløse oplader bil
Solid konstruktion – holder ens smartphone stramt fast
Minimalistisk design

Den bedste trådløse oplader i bilen til prisen

Sandberg 441-47 – Trådløs opladningspude til bil med 15W

Det danske mærke Sandberg har udviklet en trådløs oplader til bilen der er yderst multifunktionel. Med opladeren følger flere forskellige dele der bruges til at fastgøre den i bilen, f.eks på vinduet, aircondition anlægget eller andre steder i kabinen. Der er således mange muligheder for at bruge den, der hvor man synes det giver bedst mening under kørsel – f.eks som GPS.

Minimalistisk design der fylder mindre i bilen

Denne trådløse oplader udmærker sig også ved dens størrelse. Den fungerer udelukkende ved at fastgøre telefonen med dens indbyggede batteri (der f.eks er i alle nyere iPhones). Det har gjort det muligt at udvikle et noget mindre design end mange andre modeller. Her får man altså en trådløs oplader til bilen der ikke optager for meget plads og tager fokus fra ens kørsel. Dette gør dog også at den ikke kan bruges med smartphones som ikke har end indbygget magnet.

“Combi holder” følger med, der gir mulighed for flere forskellige måder at montere den i bilen
Minimalistisk design der blot måler 6 x 5,8 cm
Yderst skarp pris ifht. andre opladere med samme styrke (15W)

De andre trådløse opladere til bil

Deltaco ARM-C103 – Bilholder med sugekop til vindue, kabine eller instrumentbræt

Deltaco ARM-C103 er ikke nødvendigvis en trådløs oplader til bilen, men derimod en mobilholder med indbygget sugekop, der gør det muligt at montere ens smartphone mange forskellige steder i bilen. De fleste vælger vinduet eller instrumentbrættet, hvor den stærke sugekop vil sørge for et solidt greb. Selve ens smartphone sættes fast magnetisk – som med den indbyggede magnet i en smartphone. Men har man ikke denne, følger der faktisk en magnet med som man selv kan fastgøre på ens smartphone.

En mobilholder til en voldsomt skarp pris

Modsat de to andre modeller i guiden, ligger Deltacos model i et noget lavere prisleje. Det skyldes selvfølgelig at der ikke er indbygget trådløs opladning, men derimod skal man bruge en kablet forbindelse, via en USB biloplader. Men tilgengæld får man en yderst solid mobilholder til en pris, hvor alle kan være med.

Indbygget sugekop der sikrer en pålidelig fastholdelse af ens smartphone
Magnetisk montering – magnet medfølger til de smartphones der ikke har en indbygget magnet
Absolut en af de billigste mobilholdere på markedet

De 3 bedste Trådløse Oplader til Bil

PlaceringPrisVurderingKøb_her
🥇Trådløs_Oplader_til_Bil
🥈Trådløs_Biloplader
🥉Trådløs_Bil_Oplader

Tidligere anmelde trådløse opladere til bil

🥇 Mobilholder med trådløs opladning 

Trådløs_Oplader_til_Bil
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

199 Kr.

🥇 Testvinder

Hurtig opladning på 10 Watt

Hvis man har brug for en Trådløs Oplader til Bil, så er dette er pragt eksemplar på hvad man har brug for. Denne Trådløse Biloplader kan en masse ting, hvilket gør at den ligger på en solid første plads. Først og fremmest er det vigtigt at påpege hvor billig denne Biloplader er, i forhold til at man får alt hvad man har brug for. Derfor er denne oplader ideel, da den ikke mangler noget, men samtidig er noget af det billigste på markedet.

Maksimal styrke til opladning

Siden Apple indførte trådløs opladning, sammen med deres iPhone 8, har det været muligt at oplade en iPhone med trådløs opladning. En Trådløs Oplader til Bil har siden været ekstremt populær. Den maksimale mængde Watt en iPhone kan oplade trådløst med, ligger på 10 Watt. Det er netop hvad denne trådløse oplader besidder, så det passer perfekt. Det er dobbelt så hurtig opladning som en normal iPhone oplader. Derfor er denne Trådløse Oplader til Bil den optimale Trådløse Biloplader.

🥈 Smart Trådløs biloplader med sensor

Trådløs_Biloplader
ForhandlerPrisKøb_her
capida_logo

179 Kr.

🥈 2. Plads i vores forbrugerguide

Roterbar i 360 grader, hvilket hjælper med at finde den helt rette vinkel

Denne højkvalitets Trådløse Biloplader er også et fantastisk produkt. Til en pris på kun 179 kroner får man 10 Watts opladning trådløst, hvilket er det som alle vil have. Det er hurtig og effektiv opladning, som slår den normale iPhone oplader. Armene på denne Trådløse Oplader til Bil låser telefonen inde, så den sidder der og oplader, mens at man kører bil. Man kan hurtigt tage den ud igen, da armene kører elektronisk med en touch sensor.

En meget fleksibel Biloplader giver høj funktionalitet

Mange klager over at en Trådløs Oplader til Bil ikke er nem at bruge, da den enten er for statisk, eller at den er svær at koble telefonen til. Det andet problem har de allerede løst med de elektroniske arme. Det smarte ved denne Biloplader er at den har en roterbar funktion, så den kan dreje 360 grader rundt. På den måde kan man altid finde den helt rette vinkel som passer til ens position i bilen.

🥉 Trådløs Qi Biloplader

trådløs_oplader_til_bil_ravpower
ForhandlerPrisKøb_her
mackabler_dk_logo

399 Kr.

🥉 3. Plads i vores forbrugerguide

Sidder højt oppe i bilen, nem at se på

Dette er en Trådløs Oplader til Bil som er lidt forskellig fra de andre. Denne Trådløse Biloplader sidder i ruden, klistret fast. Her kan man så justere armen på mange forskellige måder. Samme 360 graders funktion er til stede her, hvilket er en af dens forcer. Når man kan justere den på denne måde kan man altid ramme det punkt man gerne vil, hvilket giver produktet en rigtig funktionalitet.

Oplad med 10 Watt

Denne Trådløse Oplader til Bil er et fantastisk produkt. Den oplader med de 10 Watt, som den skal gøre for at være en god Trådløs Oplader til Bil. Den normale tynde adapter til en iPhone oplader, udsteder 5 Watt, hvilket ikke er særligt meget nu til dags. Indenfor trådløs opladning er 5 Watt i realiteten fint, men i og med man kan nå højere, skal man altid nå til det. Derfor har vi kun Trådløse Bilopladere i denne guide som oplader med 10 Watt.

Når man kører bil, er det smart at oplade sin telefon samtidig. En Biloplader har været en ting i rigtig lang tid. De er gået fra at være ekstremt dyre og besværlige, til at have mange forskellige funktioner og at være relativt billig. En Trådløs Oplader til bil er rigtig smart, da man slipper for at sidde og pille ved at kabel hver gang man skal oplade telefonen. Man skal blot sætte sin telefon i opladeren og så starter Qi opladningen.

I denne guide har vi testet samtlige Trådløse Opladere til bilen, og har fundet frem til tre opladere, som vi synes er perfekte. Vi har kigget på design, teknologi og så et samlet overblik på priser på produkterne. En Trådløs Oplader til Bil er ikke nødvendigvis noget som folk vil investere dyre domme i, så det gælder om at finde dem til den rigtig pris.

Hold fokus på at køre bil med en Trådløs Oplader til bil

Når man skal køre bil, er det nu klargjort i loven at man ikke må sidde med sin telefon i hånden. Af den grund vælger en stor del nu at anskaffe sig en mobilholder til bilen, så man stadig hurtigt kan reagere på ting på telefonen, mens at man kører bil. En iPhone Oplader til bilen er ikke lige så smart som en Trådløs Biloplader. En Mobilholder har været en ting i lang tid, det nye er, at Apple har indført Trådløs opladning. På den måde kan man altså oplade sin telefon trådløst, mens at man har telefonen lige til højre for en. Flere og flere danskere kører bil mens de taler telefon, det koster en del strøm at tale i telefon i længere tid. Derfor er det smart at man kan oplade sin telefon samtidig, så man ikke står ud af bilen uden strøm på telefonen. Det er vigtigt at have øjnene på trafikken mens at man kører bil, så at sidde og kigge ned på telefonen er selvfølgelig strengt forbudt. Derfor vælger mange at have en Trådløs Oplader til bilen, som de kan bruge til mange forskellige ting. En del bruger vejviser på deres telefon, som er svært at følge med i, hvis man har telefonen liggende i bilen. Med en mobilholder til bilen har man mulighed for at have skærmen siddende lige tæt ved rattet i bilen. Dette er ekstremt smart af flere grunde. Det er langt mere sikkert, da man aldrig fjerner det fulde fokus fra trafikken. Under en bilvask, vil den desuden også kunne bruges til at underholde en. Derudover er det smart at man med en Trådløs Oplader til bilen kan oplade telefonen samtidig med at alt dette foregår. Det er en ny type Mobil Oplader, som mange forbrugere er store fans af.

Hvilke funktioner er gode ved en Trådløs Oplader til bil?

I og med at en Trådløs Oplader til en bil har et formål, at holde telefonen mens at den oplader, så er det ikke lige så nemt at finde den helt rette Trådløse Oplader til en bil. Der er forskellige krav som opladeren gerne skal overholde, for at vi mener det er værd at bruge penge på den. Det er aspekter som dens funktionalitet, teknologien samt hvilket prisniveau en Trådløs Oplader til Bil indeholder. 

Funktionalitet

Når det kommer til en Trådløs Biloplader, så er det klart at det designmæssige gør en stor forskel om hvorvidt man køber et produkt. Dette gør altså, at man skal ramme den smag som folk godt kan lidt for at sælge en Trådløs Biloplader. Udover at se pæn ud, er der nogle ting som den gerne skal kunne. En Trådløs Oplader til Bil skal kunne sikre telefonen, så den sidder, og dette skal gerne ske uden besvær. De fleste har valgt at takle dette med elektroniske arme. Derudover skal den gerne have et roterende hjul som man kan bruge til at justere vinklen den sidder på. På den måde kan man finde den helt rette vinkel til ens Trådløs Biloplader. Det er det samme som at sælge en Solcelle Oplader som har svært ved at opfange solen grundet dens design, det går ikke helt. Det gælder altså om at finde den rette Trådløse Biloplader.

Output

Ens Trådløse Oplader til Bilen skal gerne oplade med en bestemt mængde Watt, for at den er noget værd. Det maksimale de fleste enheder kan oplade trådløst med, er 10 Watt. Dette er også gerne hvad den så skal opnå, da det ikke er specielt svært at møde. Derfor skal outputtet på en Trådløs Oplader til Bil gerne være 10 Watt før den er noget værd.

Pris

Udover at være funktionel og have god teknologi, så skal man også betale den rette pris for produktet. Dette er lidt en personlig sag, da mange vurderer produktet ud fra dens udseende. En god Trådløs Oplader til Bilen findes normalt i pris omfanget fra 180 til 400 kroner. Mindre vil ikke give et ordentligt produkt. 

Så meget power skal en Trådløs Biloplader besidde

Der er snakket lidt om det i sektionen før, men der er stor grund til at uddybe dette. Man skal ikke købe en Trådløs Oplader til Bil fordi man synes den er pæn, man skal købe den fordi at teknologien er fantastisk i den. Siden iPhone 8 indførte Apple trådløs opladning, noget som andre kender som en Qi-Oplader. Dette revolutionerede oplader markedet, og gav uendelige muligheder for at lave en oplader til iPhones. Det har også været til at mærke på markedet, da forbrugere er ekstremt glade for at slippe for at sætte et kabel i deres iPhone. Den øvre grænse for mængden af Watt man kan oplade trådløst med, sidder på 10 Watt. Det har den gjort siden at det kom ud, og det er nok ikke noget som Apple ændrer lige foreløbigt. En Trådløs Oplader oplader generelt set med 10 Watt for alle typer telefoner. For andre enheder såsom Samsung, er det ofte lidt højere, men det afhænger af modellen. Af den grund skal man gerne anskaffe sig en Trådløs Oplader til Bil som oplader med 10 Watt. Det er også det som de fleste af dem gør, grundet at der ikke har været grund til andet. Langsommere opladning er kun besværligt, og hurtigere er ikke muligt, så mange producenter har lagt sig på de 10 Watt. Dette fungerer også helt fint, og er ofte hurtigt og sikkert på rigtig mange enheder. Det gode ved Trådløs Opladning er at man undgår den varmetilførelse som mange kabler ofte resulterer i. Man skal altså fokusere på at købe en Trådløs Oplader til Bil som oplader med 10 Watt.

FAQ

Hvad er en trådløs oplader til bil?

En trådløs oplader til bil er en enhed, der gør det muligt at oplade din smartphone eller andre kompatible enheder uden brug af kabler. Den fungerer ved at transmittere strøm gennem elektromagnetisk induktion fra opladeren til modtageren på din smartphone.

Hvordan fungerer en trådløs oplader til bil?

En trådløs oplader til bil fungerer ved hjælp af en teknologi kaldet “Qi”. Opladeren er normalt monteret i bilen, og når du placerer din Qi-kompatible enhed på opladeren, skabes der en magnetisk forbindelse mellem opladeren og enheden, og strømmen begynder at blive overført.

Hvordan installerer jeg en trådløs oplader i min bil?

Installationen af en trådløs oplader i bilen kan variere afhængigt af model og producent. Generelt skal du finde en egnet placering i bilen til opladeren, f.eks. i midterkonsollen eller ved siden af gearstangen. Derefter skal du følge producentens instruktioner for at montere opladeren korrekt, hvilket normalt involverer tilslutning til bilens strømforsyning.

Er alle telefoner kompatible med trådløs opladning?

Nej, ikke alle telefoner er kompatible med trådløs opladning. For at kunne bruge en trådløs oplader skal din telefon understøtte Qi-standarderne. Mange nyere smartphone-modeller, herunder iPhone 8 og nyere samt mange Android-telefoner, har indbygget trådløs opladning.

Hvor hurtigt oplader en trådløs oplader til bil min telefon?

Opladningshastigheden kan variere afhængigt af opladerens effekt og telefonens kompatibilitet. Trådløse opladere til bilen har normalt en udgangseffekt på 5 til 20 watt. Det betyder, at opladningen kan være lidt langsommere sammenlignet med opladning via et kabel. Nogle avancerede opladere understøtter dog hurtigopladningsteknologier, der muliggør hurtigere opladning.