Trådløs Oplader iPhone

Trådløs Oplader iPhone Vi har fundet de 5 bedste trådløse opladere til iPhone ⚡

📑 Forbrugerguide til køb af Trådløs Oplader iPhone, Maj 2021

📌  Find nemt den bedste trådløse oplader til iPhone i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af en specifik trådløs oplader iPhone.

De 5 bedste Trådløse Opladere iPhone

Siden iPhone 8 kom ud har man kunne oplade sin iPhone trådløst med en Trådløs Oplader iPhone. Det voksede hurtigt på apples forbrugere, da det var hurtigt og let at bruge, og ikke inkluderede kabler i telefonen, hvilket man godt kan lide. Sidst men ikke mindst var det populært grundet at det ofte var pænere at have en Trådløs Oplader til sin iPhone, i stedet for den originale oplader.

En normal Trådløs Oplader iPhone oplader med 10 Watt, hvilket er helt fint. Den traditionelle tynde adapter til iPhone oplader med sølle 5 Watt, så her gør man hastigheden dobbelt så hurtigt på ens opladning. Det er altså noget af en opgradering, og er helt klart det værd.

Trådløse Opladere iPhone har ofte flere forskellige funktioner, hvilket også er en af grundene til de er så populære. Nogle af dem fungerer eksempelvis som en Powerbank også, hvilket er ekstremt smart. Derfor er en Trådløs Oplader iPhone super funktionel på mange måder.

🥇 10W Trådløs Oplader iPhone i farverne: sort, hvid & tekstil

Tradlos_oplader_10w_tekstil
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

149 Kr.

🥇 Testvinder

10W – Hurtig trådløs opladning

Når man skal lede efter en Trådløs Oplader iPhone så er denne Trådløse Oplader klart en af de bedste man kan finde. Den findes i sort, hvid eller grå tekstil. Det giver altså en mulighed for at vælge den man selv bedst kan lide. Derudover er designet super minimalistisk, så man slipper for at have en monstrum stående på køkkenbordet. Kanten af opladeren lyser op med blå når den oplader, hvilket er et super stilfuldt touch til produktet.

Bedste trådløse oplader iPhone til prisen

Denne Trådløse Oplader til iPhone er klart en af de flotteste der findes på markedet. Modellen oplader med 10 Watt, hvilket er det maksimale man kan opnå ved trådløs opladning, så det er super fint. Denne Trådløs Oplader iPhone er også en af de billigste på markedet, så man får alt hvad man har brug for til en fantastisk pris her.

🥈 SACKit Trådløs Powerbank 6000 mAh

sack_it_trådløs_powerbank_oplader_6000_mah
ForhandlerPrisKøb_her

499 Kr. 599 Kr.

🥈 2. Plads i vores forbrugerguide

Oplad trådløst på farten med indbygget Powerbank

Denne Trådløse Oplader til iPhone er helt klart en af de pæneste der er på markedet. SACKit er en dansk producent som vi burde være meget stolte af. Deres elektronik til forbrugere er ekstremt handy og let at benytte sig af. Fordelene ved det er endeløse. Denne Trådløse Oplader har et opladeligt batteri, så man både kan bruge den som Trådløs Oplader iPhone og også som en Powerbank.

Trådløs oplader med indbygget Powerbank

Batteristørrelsen på denne Powerbank er på 6000 mAh. Det er omkring 3 opladninger gennemsnitligt for en iPhone, men det afhænger modellen. 3 opladninger er ikke så mange igen, men man skal også tænke på at produktet rigtigt er en Trådløs Oplader iPhone, så det er super fint at den har denne funktion som ekstra.

🥉 Trådløs Opladningsstation Lightning port, USB-C og MicroUSB

trådløs_oplader_opladningsstation

🥉 3. Plads i vores forbrugerguide

✅ Oplad med Lightning, USB-C, MicroUSB eller trådløst

ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

249 Kr.

Hvis man leder efter en multifunktionel Trådløs Oplader iPhone, så er dette produktet til dig. Denne Trådløse Oplader til iPhone kan mange ting, såsom at være en trådløs oplader, men udover det kan også fungere som en station til opladning. Man kan både oplader USB-C, MicroUSB og Lightning, så der er uendelige muligheder med dette produkt. En Trådløs Oplader iPhone med så mange ekstra funktioner er ekstremt smart.

Perfekt trådløs oplader til kontoret, arbejdspladsen eller natbordet

Den er nice at have stående på sit skrivebord når man arbejder. Så kan man bare lige lægge telefonen på den, og så sørger for den for at oplade mens man arbejder. Derudover kan man også lige oplader diverse forskellige ting hvis det skulle være nødvendigt. Sidst men ikke mindst har den også en smart lampe som lyser, så man har lidt godt læselys.


4. QDOS 6 i 1 Trådløs oplader iPhone 10W, med 60W USB-C port

q_dos_powerlink_6_i_1_60W_usb_c_hub_med_trådløs_opladning
ForhandlerPrisKøb_her

899 Kr.

4. Plads i vores forbrugerguide

3x USB Porte, 1x USB-C, 1x HDMI (4K) og Trådløs opladning

Igen ser man et produkt, som er ekstremt funktionelt på mange forskellige måder. Denne oplader fra QDOS kan faktisk oplade en Macbook, grundet at den tilsluttes med USB-C. Udover USB-C porten finder man også hele tre USB A Porte, så man har ekstremt mange muligheder for opladning med denne Trådløs Oplader iPhone

Trådløs oplader og dock

Ikke nok med at kunne oplade med forskellige USB indgange, så er dette også en Trådløs Oplader iPhone med 10 Watts output. Det er igen det maksimale, så det er optimalt at oplade trådløst med denne QDOS oplader. Det er en flot dock at have på skrivebordet som er meget funktionel til alle de ting man skulle løbe ind i.

5. M7 Trådløs oplader iPhone med Qi charging og 10W

qi_tradlos_oplader_m7_10w
ForhandlerPrisKøb_her
mackabler_dk_logo

199 Kr.

5. Plads i vores forbrugerguide

Stilfuldt design og tykkelse på blot 0,8 cm

Denne Trådløse Oplader til iPhone er fra det danske brand M7, og bliver købt hos Mackabler. Dette minimalistisk lignende produkt er super funktionelt, hvor QI-charging på 10 Watt selvfølgelig er det man bruger. Det er elektronik af højeste kvalitet, så derfor er et af de flotteste produkter vi ser her.

Hvad er Qi charging?

Det førnævnte QI-Charging er det ikke sikkert alle ved hvad er. Det er en smart chip som finder ud af hvilket produkt den oplader, og derefter tilpasser opladningen efter dens grænser. Derfor får man altså den bedste trådløse opladning muligt til ens telefon.