Solcelle oplader

Solcelle Oplader Vi har fundet de 3 bedste Solcelle Opladere ☀️

📑 Forbrugerguide til køb af Solcelle Oplader, Februar 2021

📌  Find nemt den bedste Solcelle Oplader i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af en specifik oplader med Solceller.

De 3 bedste Solcelle opladere

PlaceringPrisVurderingKøb_her
🥇
🥈
🥉

Skal du på camping eller en vandretur? Hvis man er afsted om sommeren kan det godt være svært at finde strøm, men med en Solcelle Oplader er man godt kørende til lige dette scenarie. En Solcelle Oplader er perfekt til camping, da man har adgang til solen hele dagen. Vi har hos Opladerguide lavet en guide til Opladere med Solceller, så du kan finde den perfekte Solcelle Oplader til dig.

🥇 Solcelle Oplader & Trådløs Powerbank | 3 Solcelle Paneler | 20000 mAh

Solcelle_oplader
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

379 Kr.

🥇 Testvinder

20000 mAh – Stort genopladeligt batteri

Denne Solcelle Oplader er den absolut bedste. At have denne med på camping gør bare livet nemmere. Flere og flere er begyndt at bruge opladere med solceller når de er på camping, da de kan oplade batteriet i løbet af dagen, samtidig med man oplader. Udover det kan man holde på strømmen til natten, så man har strøm hele døgnet. Dette er folk store fans af.

Oplad to enheder på samme tid!

Med denne Solcelle Oplader kan man oplade to telefoner på samme tid. Batteriet på de 20000 mAh giver mulighed for mange opladninger, når selve opladeren har fuldt strøm. Derfor er denne perfekt til outdoor living. Det er altså grunden til at dette produkt ligger nummer et i vores guide til Solcelle Opladere.

🥈 Sandberg 21W Solcelle oplader m. indbygget 10.000 mAh powerbank

Solcelleoplader
ForhandlerPrisKøb_her

999 Kr.

🥈 2. Plads i vores forbrugerguide

Oplad gennem solen på farten

Denne Oplader fra Sandberg er lidt anderledes end den første. Den omdanner sollys til el, hvilket selvfølgelig er super smart. Den er foldbar, så den er nem lige at have med i tasken. Der er 3 USB porte på opladeren, så der er mange muligheder for opladning med denne Solcelle Oplader. Man kan oplade med helt op til 18 Watt, hvilket er ekstremt meget for en Solcelle Oplader.

Kan hænges på tasken når man er på en vandretur

Denne Solcelle Oplader er ekstremt populær blandt folk der er på lange vandreture. Med denne Oplader med Solceller har man muligheden for at hænge den på ens rygsæk. USB portene sidder i en lille lomme, hvor man også kan opbevare sin enheder mens at man oplader dem. Den bruger selvfølgelig grøn energi ligesom de andre Solcelle Opladere, hvilket er en af grundene til man selvfølgelig skal bruge sådan en plader!

🥉 Solcelle Powerbank 26800 mAh | 2x USB Outputs (2,1A & 1A)

solcelle_oplader_til_mobil
ForhandlerPrisKøb_her

379 Kr.

🥉 3. Plads i vores forbrugerguide

✅ Oplad to ting med USB på samme tid

Denne Solcelle Oplader er lidt anderledes fra de to andre. Den er nemlig funktionel som en Powerbank, men er af den grund stadig en oplader. Det som er fantastisk ved denne Solcelle Oplader er at den har et batteri på 26800 mAh. Dette er gigantisk, og svarer til omkring 10 opladninger af den gennemsnitlige iPhone. Derfor har man altså uendelige muligheder med denne Powerbank.

Flot design med solcelle panel

Udover at have en god funktionalitet, så har denne Solcelle Oplader klart det flotteste design. Den fylder også langt mindre end de to andre, hvilket mange nok vil foretrække. Den er sammen med førstepladsen også den billigste Solcelle Oplader, men derfor er den stadig ekstremt god. Man kan oplade to enheder med USB på samme tid med denne Solcelle Oplader.


Hvad er en Solcelle oplader?

En Oplader med Solceller er lidt speciel. Det er et af de nyeste tilføjelser til metoder man kan bruge til at oplade. Den er ikke som den klassiske iPhone oplader eller iPad oplader. Det er ikke de fleste som ved at de eksisterer, men dem som bruger dem er store fans af dem. Grunden til en Solcelle Oplader er så smart er at man kan bruge den så længe der bare er sol. De fleste Opladere med solceller har oven i det et batteri som oplades af solen, så når der ikke er sol kan man oplade sin telefon på den måde. Derfor løber man altså ikke tør for strøm, så længe man bare har en Solcelle oplader. Med en Oplader med Solceller har man ekstremt mange muligheder for at oplade, og der findes mange forskellige varianter af opladeren. Derfor er det vigtigt at man finder den rette oplader der passer til den måde man gerne vil oplade på. En Oplader med Solceller bliver i de fleste tilfælde brugt om sommeren, grundet der selvfølgelig er mere sol. Folk bruger dem tit når de er på festival, camping eller på en vandretur. Derfor kan man godt sige at det er en oplader som er lavet til outdoor living. Det giver også sig selv, i og med det er den eneste type oplader som kan oplade, uden at være tilsluttet strøm på noget tidspunkt. Det er dog også grunden til at så mange vælger denne oplader, fordi de kan være sikre på at de ikke løber tør for strøm, så længe solen blot er fremme. 

Så kraftig skal en Solcelle oplader være

Når man skal finde en Oplader med solceller, er det vigtigt at man bruger sine penge korrekt. De fleste Solcelle Opladere er en tand dyrere end normale oplader, men det er de også af en grund. En solcelle og teknikken omkring det er dyrere at producere, så det er klart at prisen også sidder højere på produktet. Man skal altså gerne være klar på at bruge over 350 kroner på en Solcelle Oplader, også for at man får et ordentligt produkt. Nogle opladere i denne kategori koster endda helt op til 1000 kroner, hvilket altså gør en Solcelle Oplader langt mere eksklusiv at have, og det er en af de type opladere som færrest folk bruger, selvom den er så effektiv. Man kan både få Solcelle Opladere som oplader trådløst, med normal USB eller med USB-C. Det kommer selvfølgelig an på hvilken telefon man har, da ikke alle iPhones eksempelvis kan oplade på samme måde. Hvis man kigger på iPhones, kan man kun oplade trådløst, hvis man har en iPhone 8 eller nyere. Derfor skal man selvfølgelig kun købe en som kan det, hvis man har en iPhone 8 eller nyere, det samme gælder for Android og diverse andre telefoner. Man skal huske at undersøge om ens telefon kan oplade trådløst, så man ikke bare regner med den kan det. Det nytter heller ikke noget at købe en Trådløs Oplader uden man kan oplade trådløst. Udover det er det vigtigt at man undersøger hvor mange watt ens telefon kan oplade med. Eksempelvis kan man med nogle af disse Solcelle Opladere oplade med USB-C oplader, hvilket indikerer hurtigere opladning. Det er super fedt hvis man kan det, og derfor er mange begyndt at bruge disse indgange når de oplader. En god Solcelle Oplader skal mindst være 12 watt i dens normale USB port, for at man kalder den hurtig. Udover det skal man gerne sigte efter de 10 watt hvis man gerne vil oplade trådløst. Sidst men ikke mindst, kan man som sagt også bruge USB-C opladning. Her er der mange flere muligheder, hvori en god standard er de 18 watt, hvilket selvfølgelig er meget hurtigt, men også er en af grundene til så mange er skiftet til det.

Sådan finder man den bedste oplader med solceller

Nu har vi gennemgået et par aspekter omkring hvor mange watt den skal kunne oplade med og så videre, men det er mange andre ting ens Solcelle Oplader også gerne skal være i stand til før den er pengene værd.

Den skal have et backup batteri

Ligesom de fleste af Solcelle Opladere netop har, er det vigtigt at man har et batteri som kan slå til når solcellerne ikke har mulighed for at opfange solen. Der er mange situationer hvor dette sker, så når man har en Solcelle Oplader er det vigtigt man har en som kan oplade selvom man ikke har solen i nærheden. På den måde får ens Solcelle Oplader en Powerbank funktion, hvilket selvfølgelig er super smart. Man skal gerne have et batteri som er 10000 mAh eller større. Jo større batteriet er, jo mere frihed har man med det.

Ordentlige Solcelle paneler
Når man køber sin Solcelle Oplader er det vigtigt man er klar på at investere lidt penge. Når det kommer til en Oplader med Solceller, så får man hvad man betaler for, så det er vigtigt man bruger en fin mønt penge for at få en ordentlig oplader. Ellers får man blot noget bras som går i stykker efter få gange. Det er ligesom at købe en Macbook Oplader som er billig, så går den hurtigt i stykker.