Samsung oplader

Samsung oplader Find den bedste oplader til Samsung her

📑 Forbrugerguide til køb af Samsung oplader, September 2020

📌 Find nemt den bedste Samsung oplader i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke oplader til Samsung smartphones.

Top 5 bedste Samsung opladere og kabler

En Samsung smartphone, er ofte større og mere kraftig end andre fabrikanters smartphones. De har ofte en større skærmstørrelse, en skærm af ekstremt høj kvalitet, samt en meget lang batterilevetid. Derfor er det en nødvendighed med en effektiv Samsung oplader, som kan bruges derhjemme, på arbejdet eller på ferien.

Vi hos opladerguide.dk, ved, at en Samsung oplader skal være af høj kvalitet hele vejen rundt. Den skal kunne oplade hurtigt, have en lang levetid og heller ikke koste en formue. Derfor har vi testet og anmeldt de 5 bedste kabler og opladere til Samsung smartphones og tablets. I vores guide finder man alt om de enkelte opladere og samlede vurdering. Her er vores bud på de 5 bedste opladere til Samsung

🥇 Original Samsung Oplader (EP-TA200)

ForhandlerPrisKøb_her

149 Kr.

🥇 Testvinder

Den originale Samsung oplader

Hvis man er på udkig efter en ny oplader til Samsung, bør man gå efter den originale. Samsung gør et eminent godt stykke arbejde med at udvikle deres enheder – og det samme gør sig gældende med deres medfølgende opladere.

Samsungs egen oplader, kommer med et output på 2.4 ampere og 5 volt, hvilket giver en styrke på 12W. Dette vil være nok til både at kunne oplade smartphones og tablets.

Derfor skal man vælge en original Samsung oplader

Man bør gå efter en original samsung oplader, da man kan være 100% sikker på kvaliteten. Ved at vælge en original oplader, fremfor en kopi eller kompatibel

🥈 20W oplader adapter med USB-C udgang

ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

149 Kr.

🥈 2. Plads i vores forbrugerguide

Ekstrem hurtig opladning med 18W

Northern er en af de førende producenter af kvalitets opladere til Samsung/Apple. De er kendt for deres holdbarhed og ekstremt høje ydeevne. Northern udvikler selv deres teknologi og design, hvilket de gør rigtigt godt. Denne adapter er op til 5x stærkere bygget end andre adapter.

Den gode adapter

🥉 Samsung USB-C Oplader med Elitelink USB-C 3.1 kabel

samsung_oplader_inkl_kabel

🥉 3. Plads i vores forbrugerguide

Original Samsung adapter og kvalitets kabel fra Elitelink

ForhandlerPrisKøb_her

189 Kr.

Hvis man er på udkig efter et lidt længere kabel, bør man tage et kig på et originalt E75 Lightning kabel. Med en længde på 2 meter, vil man opleve en langt større frihed når man oplader sin iPhone. Den vil kunne bruges flere forskellige steder – og har man langt til en stikkontakt fra f.eks sengen, vil dette være en klar fordel.

Det bør man vide, inden man køber et oplader kabel på 2 meter

Vælger man et kabel på 2 meter, bør man vide at dette kan gå ud over hastigheden på en opladning. En iPhone oplader har en vis styrke, som typisk spænder fra 5W til 18W. Har man en oplader med en lavere styrke, vil en del af denne, gå tabt i kablet, og derfor vil man oplade langsommere. Vælg derfor at købe dette kabel med en kraftigere oplader til iPhone.

4. Originalt USB-C kabel til opladning af Samsung – 1 meter

Samsung_USB_C_oplader_kabel_original
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

97 Kr.

4. Plads i vores forbrugerguide

Originalt USB-C Kabel af høj kvalitet

Alle nyere iPhones kan klare at modtage langt kraftigere opladning, end den man får ved den medfølgende iPhone oplader på 5W. Der er en enormt forskel på en opladning fra en 18W adapter, kontra en 5W oplader. Man vil opleve en stærkere hastighed – der kan få en iPhone fra 0% til 100% strøm, på blot 30 minutter. Derfor er denne iPhone oplader klart testens bedste adapter

To USB udgange med ekstra styrke

Denne adapter kommer med to USB udgange. Den ene USB port er med 2,4A / 5 volt – og giver til sammen 12W. Dette er kraftigt nok til at oplade både iPhones og iPads. Ønsker man dog at udnytte styrken fuldt ud, bør man bruge den anden port med USB-C. Denne kan tages i brug med et USB-C til Lightning kabel

5. Anker 2-port USB oplader (24W / 2,4A) – Den kraftigste Samsung oplader

anker_24W_2_port_usb_iphone_lader
ForhandlerPrisKøb_her
pixojet_logo

199 Kr.

5. Plads i vores forbrugerguide

Absolut den stærkeste oplader – oplad din Samsung smartphone med rekordhastighed

Anker har med deres IQ-charging tilpasset den måde, en adapter normalt oplader. IQ charging er Ankers egen teknologi, der gør det muligt for en oplader at vide, hvilken enhed den oplader. Derefter kan den bestemme den optimale styrke på opladningen – og tilføje den ekstra styrke der går tabt i kablet.

Testens kraftigste oplader til iPhone

I denne oplader til blandt andet iPhone, finder vi to USB udgange. Begge disse er på 4.8 Ampere, en enorm kraftig styrke der med lethed vil kunne oplade en iPhone, iPad Air, iPad Mini og endda også iPad Pro. Dog vil denne ej kunne udnyttes fuldstændigt ved opladning af f.eks en iPhone – da maksimum er 18W.


Hvad er en Samsung oplader?

En Samsung oplader, er af udtrykket, en oplader til en Samsung smartphone eller Samsung tablet. Samsung har igennem årerne skiftet både oplader og kabel, og derfor kan det være svært at finde ud af, hvilken oplader man skal bruge.

Ligeledes er der stor forskel på opladerene. Hastigheden på en opladning kan svinge meget, fra oplader til oplader, ligesom at det tager forskellig tid afhængig af hvilken smartphone man har.

Samsung gør brug af to typer kabler til opladning af deres enheder. Generelt gælder det, at de ældre telefoner fra 2016 og før, bruger Micro USB Type B.

Nyere Samsung smartphones og tablets, bruger USB-C, den nyeste type USB, som både er hurtigere og kan overføre mere data af gangene. Stikket er dog en smule bredere.

Samsung gør brug af to typer kabler til opladning af deres enheder. Generelt gælder det, at de ældre telefoner fra 2016 og før, bruger Micro USB Type B.

Nyere Samsung smartphones og tablets, bruger USB-C, den nyeste type USB, som både er hurtigere og kan overføre mere data af gangene. Stikket er dog en smule bredere.

Udover de to indgangsmuligheder i form af kabler, bør det også nævnes at de fleste Samsung enheder kan oplades med en trådløs oplader, en af de nyeste former for opladning.

Sådan vælger man sin næste oplader til Samsung

Da mange er i tvivl om, hvilken oplader og kabel de skal bruge til deres Samsung telefon, har vi valgt at lave en liste. Den indeholder alle de gængse Samsung smartphones og tablets, og giver et hurtigt svar på om at man skal bruge en USB-C oplader eller Micro USB oplader.

Disse enheder bruger et Micro USB kabel:

 • Galaxy S smartphones: S5, S6, S6 edge, S7 og S7 edge
 • Galaxy S og E tablets: Tab S, Tab S2 og Tab E
 • Galaxy A smartphones: A6
 • Galaxy A tablets: Tab A 10.1 (2016), Tab A 8.0 (2015), Tab A 7.0 og Tab A 9.7.
 • Galaxy J phones: J3 og J7
 • Galaxy Note smartphones: Note5

Disse enheder bruger et USB-C kabel:

 • Galaxy S smartphones: S8, S8+, S9, S9+, S10e, S10, S10+, S10 5G, S20 5G, S20+ 5G og S20 Ultra 5G
 • Galaxy S tablets: Tab S3, Tab S4, Tab S5e og Tab S6
 • Galaxy A smartphones: A10e, A20 og A50
 • Galaxy A tablets: Tab A 10.1 (2019-2020), Tab A 10.5 (2019), Tab A 8.0 (2016-2019) og Tab A 8.4 (2020).
 • Galaxy Fold smartphones: Fold og Z Flip
 • Galaxy Note smartphones: Note8, Note9, Note10, Note10+, Note10+ 5G, Note 20 5G og Note20 Ultra 5G.

Oplysninger om opladningsmulighederne på diverse Samsungs smartphones og tablets, er hentet fra Samsungs hjemmeside.