Qi Oplader

Qi-oplader Vi har fundet de 3 bedste Qi-opladere ⚡

📑 Forbrugerguide til køb af Qi-oplader, Februar 2021

📌  Find nemt den bedste Qi-oplader i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af en specifik Qi-oplader.

De 3 bedste Qi-opladere

PlaceringPrisVurderingKøb_her
🥇Tradlos_oplader_10w
🥈sack_it_trådløs_powerbank_oplader_6000_mah
🥉trådløs_oplader_opladningsstation

Siden iPhone 8, hvor Apple valgte at skifte bagsiden ud med glas, har det været en mulighed at oplade Trådløst med en Qi-Oplader. Apple havde ikke forventet det ville blive så hurtigt populært, men mange mennesker er anti kabler, og vil gerne oplade trådløst. Derfor bruger de en Qi-Oplader, som er blevet hurtigt populært over alt i Danmark. Den trådløse opladning er heller ikke til at klage over. De fleste oplader med 10 Watt, som er helt fint, og mange er store fans af farten.

Udover det har de mest populære Qi-opladere fået gjort indtryk på folk med deres design. Folk er store fans af hvordan designet er lavet, så det passer til et mere moderne hjem. På den måde har Qi-opladere altså overtaget en del af markedet, og er fløjet hurtigt frem.

🥇 10W Qi-Oplader

qi_oplader_trådløs
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

149 Kr.

🥇 Testvinder

10W – Hurtig trådløs opladning

Dette er den absolut bedste Qi-oplader der findes på markedet. Den findes både i farverne sort og hvid, men også i grå tekstil. Den er lavet med et minimalistisk look, og opladeren har blot en tykkelse på 0,7 cm. Den lyser blå når man oplader med den, og er et stilfuldt touch, som ligesom kender denne Qi-oplader. Der følger et MicroUSB stik med, som man giver strøm til selve Qi-opladeren med.

Ekstremt billig Qi-Oplader

I forhold til at denne Oplader er en Qi-Oplader der oplader med 10 Watt, er prisen på den helt vild. 149 kroner for en Qi-Oplader, der oplader hvad man maksimalt kan, er helt vildt. Siden Apple indførte Qi-opladning fra iPhone 8 har denne oplader været super populær blandt både forbrugere af iPhone, Samsung samt Huawei.

🥈 SACKit Qi-Oplader

qi_trådløs_oplader
ForhandlerPrisKøb_her

499 Kr. 599 Kr.

🥈 2. Plads i vores forbrugerguide

Oplad trådløst på farten med indbygget Powerbank

SACKit er et af de eneste danske mærker der producerer forbrugerelektronik. Denne Qi-oplader med en Powerbank funktion indbygget, er et af deres bedst sælgende produkter. Funktionaliteten for dette produkt er helt vildt godt, og det er også et af kendetegnende for SACKit. En Qi-Oplader fra SACKit er alt i alt et super produkt. Der følger et 1 meter USB-C kabel, som man bruger til at oplade.

Kan også bruges som Powerbank

Som sagt har denne Qi-Oplader også en Powerbank funktion. Det giver altså en den ideelle oplader. Man kan både bruge den hjemme men også når man er på farten. Den har et batteri med en størrelse på 6000 mAh, hvilket svarer til ca. 3 opladninger for den gennemsnitlige iPhone.

🏆 Denne Qi-oplader er desuden vinder af forbrugerguiden til “Trådløs Powerbank” – en forbrugertest af Powerbankguide.dk

🥉 Qi-Oplader Opladningsstation Lightning port, USB-C og MicroUSB

qi_oplader
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

249 Kr.

🥉 3. Plads i vores forbrugerguide

✅ Oplad med Lightning, USB-C, MicroUSB eller trådløst

Dette er svaret på funktionalitet, når det kommer til en oplader. Med denne Qi-oplader har man alle de muligheder man har brug for. Man kan nemlig også oplade med USB-C, MicroUSB eller Lightning, når man bruger denne. Derfor er denne perfekt til at dele med andre, lige gyldigt hvilken smartphone de ejer. Den er blevet meget populær at have i steder som folk ofte bruger som fællesarealer.

Perfekt Qi-oplader til kontoret, arbejdspladsen eller natbordet

Denne oplader er meget unik. I og med den har så mange funktionalitetsmuligheder giver den uendeligt med muligheder for opladning. Designet er også unikt, og er lavet så telefonerne kan stå i deres oplader. Den har oven i en lille lampe, som kan fungere som en god natbordslampe.


Hvad er en Qi-Oplader?

En Qi-Oplader er en af produkter, som er kommet efter at Apple har udviklet deres teknologi. Efter at iPhone 8 blev sat på markedet, var det pludselig en mulighed at oplade sin iPhone trådløst. En Qi-Oplader, er en oplader som oplader netop oplader din iPhone trådløst. Det er hurtigt blevet ekstremt populært, da det giver et moderne touch til at oplade. Man undgår altså at skulle sætte et kabel i sin iPhone, men blot mellem din Qi-oplader og stikkontakten.

Det er noget som mange sætter pris på, da de ofte oplever at deres kabler går i stykker. Desuden har designet på de fleste Qi-Opladere et stilfuldt og modernistisk look, som rigtig mange er fans af. Det giver et moderne look til ens arbejdsplads, stue eller køkken. Man kan hurtigt lige få noget strøm mens man lige står og laver noget mad. På den måde undgår man også at have kabler liggende på bordet. Man skal blot lige lægge sin iPhone på enheden, og så begynder den at oplade. Den oplader oftest med 10 Watt, hvilket faktisk er dobbelt så hurtigt som en klassisk iPhone oplader. På den kan man altså sige at det er smartere at bruge en Qi-Oplader. Den er også flot at have stående på natbordet, hvor den bare ligger og oplader mens at man sover. 

Sådan finder man den bedste Qi Trådløs Oplader

Først og fremmest skal man, når man er på udkig efter en Qi-Oplader, undersøge om ens telefon kan oplade trådløst. Det er nemlig ikke alle telefoner der kan det. For eksempel skal man have en iPhone 8 eller nyere for at man kan oplade trådløst med en iPhone. Derfor vil det være spild af penge at købe en Qi-Oplader, hvis man alligevel ikke kan bruge den. Det er ofte telefoner med glas på bagsiden man kan bruge til at oplade med en Qi-Oplader. Ellers kan den ikke registrere det.

Dernæst skal man undersøge outputtet fra den Qi-Oplader man gerne vil købe. Det maksimale en iPhone eksempelvis kan oplade trådløst, er 10 Watt. Derfor vil det ikke nytte noget at købe mere end det, da man blot vil have spildt strøm. Modsat det gælder det selvfølgelig om at købe en Qi-Oplader som er så tæt på 10 Watt som muligt. Jo flere Watt, jo hurtigere vil den oplade, og derfor skal man gå efter flere Watt.


Sidst men ikke mindst skal man finde en Qi-Oplader man finder pæn. Mange vælger netop at købe en Qi-Oplader for at man kan have den stående i et område, som så får det til at se mere moderne ud. Det er ligesom at folk gerne vil have en Solcelle Oplader, som de så kan have med på farten. På den måde undgår de at løbe tør for strøm mens de er væk fra hjemmet.

Fordele og ulemper ved valg af en Qi Trådløs Oplader

Når man taler om en Qi Trådløs Oplader, er der selvfølgelig gode og dårlige sider til dem. Ser man bort fra de dårlige sider, har man altså et fantastisk produkt. Det som Apple har gjort er at øge diversiteten til hvordan man kan oplade sin telefon. Det må man anerkende dem for at gøre, det er meget smart af dem.

Fordele

Man undgår at have kabler liggende hen over gulv og borde, hvilket er ekstremt smart. Derudover får man grundet deres design en meget minimalistisk og modern tilføjelse til ens dekoration i husstanden. Grundet at det er sværere at ødelægge en Qi-oplader, i og med der ikke er noget kabel der hører med. Derfor har en Qi-oplader en gennemsnitligt længere levetid. Afhængigt af hvilket produkt man har, giver det mange forskellige opladningsmuligheder, hvilket er meget smart.

Ulemper

Det kan være svært at bruge sin iPhone mens at den oplader med en Qi-Oplader, da man skal have den liggende på en overflade for at den kan oplade. Derfor er en Qi-oplader relativt situationsafhængig, da man ikke altid kan bruge den. Udover det så vil en Qi-Oplader ofte koste mere end en normal Apple Oplader.
Med det sagt, så er en Qi-Oplader ekstremt populær, og er et produkt der helt sikkert er kommet for at blive. Hvis man vil, kan man læse mere om diverse typer af opladere her.