PS5 controller oplader

PlayStation 5 logo

PS5 Controller oplader
➞ De 3 bedste opladere til PS5 controllere

📑 Forbrugerguide til køb af PS5 Controller oplader, Juli 2023

📌 Find nemt den bedste PS5 controller oplader i vores oversigt. Klik på et link for at gå til anmeldelsen af den specifikke oplader til PS5 controllere.

Den mest popukære PS5 controller oplader

Sony DualSense Charging Station – Playstation 5 controller opladningsstation

Med udgivelsen af PS5 var det første gang at Sony valgte at lave en controller der kan oplades på to måder. Porten på toppen af controlleren er blevet skiftet til det nyere USB-C, fremfor MicroUSB, mens der på bunden af controlleren er lavet en indgang til opladning med “Klik-i-design”. Sonys Dualsense Charging Station bruger den sidstnævnte.

En original oplader med et kompakt og minimalistisk design

Opladeren fåes både i hvid og sort, så den matcher ens controllers farve, uanset hvilken farve man selv har valgt. Dernæst er designet meget kompakt og fylder ikke meget på et TV-bord eller reol. Selve opladningstiden er ca. 2 timer og er den samme hastighed som ved opladning med USB-C porten.

Oplad op til 2x PS5 controllere af gangen
Minimalistisk og stilfuldt design
2 timer opladningstid fra 0% til 100%

Den bedste PS5 oplader til prisen

PS5 Goobay opladningsstation til 2 controllere – USB-C

PS5 controllere oplades med USB-C. Dette er en universel opladningstype, hvilket betyder at alle kan producere og udvikle opladere af denne type. Derved er der ikke just nogen forskel om man vælger en oplader fra Sony eller et andet mærke, som Goobay. Goobay er kendt for at lave prisvenlige opladere af høj kvalitet. Vælger man denne oplader, får man en der kan præcis det samme som Sonys model, men er langt mere prisvenlig.

Endnu et minimalistisk design

Mange tyer stadig til Sonys egne opladere, grundet deres kompakte og minimaltiske designs. Men Goobay har også lavet en oplader der passer fint ind i indretningen og ikke tager for meget fokus. Dertil kommer at der på fronten af opladeren sidder to små LED-indikatorer, der lyser når hhv. opladeren er i brug og når ens controller(e) er fuldt opladt(e).

Oplad op til 2x PS5 controllere af gangen
LED-indikatorer der viser når opladeren er i brug og når controllerne er fuldt opladte
Den mest prisvenlig PS5 controller oplader

En multifunktionel PS5 controller oplader

PIRANHA PS5 Opladningsstation med køler

Den sidste model betegnes som et opladningssystem, fordi det har langt flere funktioner end bare at oplade ens PS5 controllere. Først og fremmest sidder der for bunden i den ene side, to udgange der kan oplade ens controllere med USB-C porten på toppen af en controller. Dernæst har de LED-indikatorer på to små skærme, der indikerer når controllerne er fuldt opladt.

Indbygget kølersystem til ens PlayStation 5

Den helt store fordel, er at opladningssystemet har et indbygget kølersystem der sænker temperaturen på ens PlayStation når den er i brug. Det sikrer en sikker opladning og forlænger levetiden på ens PlayStation. Rillerne på den anden side af opladningssystemet sørger for et bedre gennemtræk. Sidst men ikke mindst medfølger der også en specialudviklet krog til at hænge ens headset på PlayStationen, på meget kompakt vis.

Indbygget kølersystem der holder ens PlayStations temperatur stabil og sikrer gennemtræk
Krog til montering af headset medfølger
2x LED-indikatorer der indikerer når en controller er fuldt opladt