PS4 controller oplader

PlayStation 4 logo

PS4 Controller oplader
➞ De 3 bedste opladere til PS4 controllere

📑 Forbrugerguide til køb af PS4 Controller oplader, Juli 2023

📌 Find nemt den bedste PS4 controller oplader i vores oversigt. Klik på et link for at gå til anmeldelsen af den specifikke oplader til PS4 controllere.

Den mest populære PS4 controller oplader

SpeedLink JAZZ USB Charger til 2x PS4 controllere

SpeedLink Jazz er en opladningsstation, der kan oplade op til 2x PS4 controllere på samme tid. Opladeren udmærker sig ved at den holder controllerne stabilt under opladning, med et såkaldt “Clip-On system” der sikrer at controllerne ikke faldt ud under opladning og f.eks går i stykker.

Hvorfor vælge modellen fra SpeedLink fremfor Sonys egne opladere?

En PS4 controllere oplades med Micro-USB, der er en universel opladningstype. Det betyder, at alle kan udvikle opladere til controllerne, uden at det går udover kvaliteten. Man får altså ikke “mere” for pengene, ved at vælge en original oplader med denne opladningstype. Derfor bør man vælge det prisvenlige valg, hvilket denne model i den grad bekræfter.

Oplad 2x PS4 controllere på samme tid
Integreret “Clip-On system”, der holder controllerne fast under opladning.
Yderst prisvenlig kontra Sonys egne opladere

Den bedste PS4 controller oplader til prisen

Goobay 2.0 USB-A til MicroUSB kabel – 5 meter

Ønsker man at kunne oplade en PS4 controller på samme tid som man spiller, bør man vælge et kabel. Modsat en opladningsstation som den førnævnte oplader, kræver det nemlig ikke at ens controller ligger til opladning et bestemt sted. Kablet indsættes blot på fronten af ens PlayStation 4 i en af USB-portene og tilsluttes controlleren.

5 meter kabel til PS4 controller – giver langt mere rækkevide

Vælger man et kabel, bør man i den grad gå efter et længere et af slagsen. Det giver nemlig mulighed for at man kan sidde længere væk fra ens Playstation, der typisk vil være placeret tæt på ens fladsskærm. Derudover går et længere kabel ikke udover hastigheden på opladningen, dog vil controlleren selvfølgelig oplade langsommere, hvis den er i brug under opladning.

5 meter langt – ekstra rækkevide
Goobay laver slidestærke kabler af høj kvalitet
Testens laveste pris – her får du mest for pengene

De andre PS4 controller opladere

Speedlink TwinDock PS4 Controller Dual Charger

SpeedLink har udviklet en lignende model af deres opladningsstation, kendt under navnet “Twindock”. Den adskiller sig ved at controllerne sidder på en række efterfulgt af hinanden. Dertil har den et noget mere stilfuldt design, der dog fylder mere end “Jazz” modellen.

AC-Adapter medfølger – det er ren plug and play

Hvis man vælger SpeedLink Twindock, medfølger AC-adapteren, den oplader der skal sættes i en stikkontakt for at opladeren modtager strøm. Kablet der medfølger er 1,5 meter langt, hvilket bør være rigeligt, hvis ens PlayStation alligevel står ved TV’et. Sidst men ikke mindst er modellen også relativ prisvenlig, sammenlignet med modellerne fra Sony.

Stilfuldt design, hvor controllerens står ovenpå hinanden
Alt medfølger – det er blot at sætte opladeren i en stikkontakt
Absolut en af de billigste PS4 controller opladere på markedet