Nintento Switch oplader

Nintendo Switch logo

Nintendo SWITCH Oplader
➞ 3 originale opladere fra Nintendo Testet & anmeldt

📑 Forbrugerguide til køb af Nintendo SWITCH oplader, Juli 2023

📌 Find nemt den bedste Nintendo SWITCH oplader i vores oversigt. Klik på et link for at gå til anmeldelsen af den specifikke oplader fra Nintendo.

Den nyeste oplader fra Lenovo – til opladning af alle Lenovo bærbare med USB-C

Nintendo Switch AC adapter – 24 pin USB-C

Nintendo Switch er en af de få konsoller der er lavet til at kunne tages med på farten. Den kan forbindes til TV’et derhjemme, men kan også bruges på farten med dens 6 tommer skærm. Dertil er det en god ide at have en ekstra oplader, således at man ikke har brug for at fjerne den oplader der er i hjemmet. Det er dette formål som Nintendo Switch AC adapter, tjener.

1,75m langt kabel

Kablet på AC-adapteren er 1,75m, hvilket sikrer en relativt god rækkevide der gør det muligt at bruge ens Nintento Switch mens den oplades. Dernæst er det monteret på selve adaptere, så det aldrig kan tages ud og man skulle kunne komme afsted med kun adapteren. Sidst men ikke mindst er vægten blot 182gr., hvilket må siges at at gøre den yderst transportabel og rejsevenlig.

1,75m kabel – giver en relativt god rækkevide
Vejer blot 182 gr – yderst transportabel
Den originale oplader fra Nintendo

Den bedste oplader til prisen til opladning af Nintendo Swtich Joy-Con controllere

PowerA Quadruple Joy-Con – Charging Dock til Nintendo Swtich controllere

Er man på udkig efter en oplader til selve Nintendo Switch’s controllere, er denne “Joy-Con” charging dock et rigtig godt bud. Den kan oplade op til 4x Nintendo Switch controllere af gangen, og når en controller er fuldt opladt, lyser en LED-indikator grønt, mens controllere der endnu ikke er opladt vil lyse rødt. For at oplade en controller er det blot at slide en controller ned af kanten, hvorefter lyset vil tændes.

Der er indsat ekstra vægt for mere stabilitet

En af ulemperne ved en opladningsstation er at den kan være ustabil, hvis der f.eks kun oplades en controller af gangen. Dette er dog ikke tilfældet her, da der er tilføjet ekstra vægt til bunden der vil holde den stabil og oprejset – uanset, hvor mange controllere man oplader. Selv opladningsstationen oplades med USB-A, der blot skal tilsluttes en adapter til f.eks en stikkontakt.

4x LED-indikatorer der viser om en controller oplades eller er fuldt opladt
Stabil opladningsstation der holder sig oprejst, uanset hvor mange controllere der oplades
Oplad op til 4x Nintendo Switch controllere af gangen

De andre opladere til Nintendo Swtich controllere, med flere muligheder

Nintendo Joy-Con Charging Grip – USB-C

I modsætning til Joy-Con grebet, der som standard følger med til en Nintendo Switch, kan Joy-Con “Charging Grip” genoplade Joy-Con controllere, mens du spiller, så du aldrig behøver at bekymre dig om at løbe tør for strøm. Derudover skaber det også en større distance mellem hver controller, hvilket mange føler er mere komfortabelt. Særligt til bilspil, hvor man har brug for et rat, er dette et tilbehør der løfter spiloplevelsen.

Indbygget 1000 mAh batteri til 2x opladninger af Joy-Con controllere

I “basen” sidder et batteri på 1000 mAh, der gør at man ikke altid har brug for at have et kabel forbundet. Batteriet er stort nok til 2x opladninger af hver controller, hvorfor der er mange timers spil i blot en enkelt opladning. Produktet er udviklet af Nintendo, og er derfor et originalt produkt af en høj kvalitet, præcis som man kender Nintendo Switch for.

Indbygget batteri til 2x opladninger af Joy-Con controllerne
Skaber et bedre greb med mere distance mellem controllerne
En originalt produkt udviklet og produceret af Nintendo