Mobil Oplader

Mobil Oplader ➞ Vi har samlet de bedste Mobil opladere

📑 Forbrugerguide til køb af Mobil oplader, August 2023

📌 Vi har testet og anmeldt de enkelte opladere til Mobil produkter i vores guides. Vælg den Mobil enhed, som du ønsker at finde den bedste oplader til.

iphone_oplader_guide
ipad_oplader_guide
trådløs_oplader_guide

Til alle mobiler findes der forskellige opladere. Kigger man på Apple, ser man et firma som faktisk har udviklet deres opladning så meget, at der er flere forskellige måder at oplade på. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at man finder den rette metode, som passer til en. Det afhænger af om man har en iPhone, iPad eller hvilket som helst andet brand hvilken måde man kan oplade på. Kigger man igen på Apple, er det et brand som har gjort det muligt at andre kan producere opladere til deres produkter. Derfor er der andre typer opladere til Apple, som ikke kommer fra Apple. Disse kan både være bedre men også dårligere kvalitet, men derfor er det vigtigt at man sørger for at finde den rette. Hos OpladerGuide.dk har vi gjort det til vores mål at teste samtlige opladere så at du kan finde den helt rette oplader til dig og din mobil.

Sådan finder man den rigtige Mobil oplader

Det kan være svært at finde ud af, hvilken oplader man skal bruge til sin Mobil. Derfor kan det være godt at læse forskellige guides til ens telefon, som giver en indikationer til hvilken oplader man skal bruge. Der er mange forskellige telefoner på markedet, og også oplader typer, nedenfor er lavet en guide til at finde den rette oplader til de forskellige telefoner. Det er vigtigt at have en god mobil oplader, så man ikke ødelægger sin telefon.

iPhone

Med en iPhone skal man bruge et Lightning kabel, der kan oplades fra en USB port. Det kan enten være USB-A eller USB-C. Nogen kan måske huske det brede opladerkabel, som var et 30-pin stik. Dette blev skiftet ud med iPhone 5, og siden det har iPhone brugt et Lightning stik som deres mobil oplader.

Der er forskellige mængder af Watt som de forskellige modeller af iPhones kan oplade med. iPhones før iPhone X kan oplades med op til 12 Watt, hvor at nyere kan med mere end det. Det kan bruges til at man kan oplade sin telefon hurtigere. Fra iPhone 8 og frem har man også kunne bruge en Trådløs Oplader som mobil oplader.

Samsung

En Samsung oplader varierer ofte fra telefon til telefon, men derfor skal man stadig bruge den rette oplader. Man skal finde en mobil oplader som er kompatibel med ens model, hvilket selvfølgelig er det vigtigste. En Samsung Oplader er altså unik, men der findes også en guide til den.

Solcelle Oplader

Man kan også bruge en Solcelle Oplader, som flere og flere er begyndt at bruge. Den er god til at man kan oplade sin mobil mens man er udendørs. Der findes mange forskellige Solcelle Opladere, men de bedste kan findes i vores Guide til Solcelle Oplader.

iPad

Kigger man på den Tablet som Apple har lavet, så bruger de også Lightning Kablet. Hertil bruger de primært USB-C, som ofte kan oplade hurtigere og mere sikkert. En original iPad kan oplade med 12 Watt, som ikke er særligt meget ift. nu. Nu kan den oplade med helt op til 24 Watt, hvilket også er super meget. Til dette er det bedst at bruge en USB-C oplader.

Macbook

Macbooks er lidt mere tricky, da Apple har skiftet oplader stik hele 3 gange. Desuden kræver en Macbook forskellig styrke, alt afhængigt af skærmstørrelsen. Opladerne er Magsafe 1, Magsafe 2 og USB-C. Læs mere i vores guide til valg af Macbook oplader, for at finde ud af hvilken oplader, din Macbook bruger.

Kompatibel eller original oplader?

Når man skal finde sin Mobil oplader, finder man hurtigt ud af hvor mange forskellige producenter der er til de forskellige mobil opladere. Elektronik er på verdensplan blevet mere og mere populært, så derfor er det også klart at det bliver et mere eftertragtet marked. Man skal have et stort fokus på at finde en oplader til ens mobil, der er kompatibel med ens telefon. Køber man en mobil oplader som ikke passer med ens telefon, på den ene eller anden måde, vil man hurtigt fortryde det. Man har brug for en oplader som passer efter de behov som ens mobil stiller til en mobil oplader. Der er mange ting man skal holde øje med, men det er ofte til at finde ud af selv, ved at læse med. Har man styr på hvor mange Watt ens telefon kan oplade med og så videre, så kan man hurtigt holde styr på det. Kigger man eksempelvis på en Apple oplader er der her en guide til hvilke ting man skal holde øje med når man køber sådan en.

  • MFi er en lille chip som Apple har lavet, så at produkter bliver godkendt af Apple hvis de overholder deres retningslinjer. På denne måde sørger Apple for nogenlunde at holde styr på markedet og sørge for deres opladere er lavet i en ordentlig kvalitet.
  • En original oplader vil altid virke, da det er Apple selv der har udviklet dem. De virker som forventet. Men flere har det med at stå af på et tidspunkt, hvis de ikke behandles ordenligt. Dette gælder særligt for Lightningkablet og opladere til Mac.
  • Man kan ofte finde noget mere prisvenligt tilbehør til ens mobil, som ikke behøver være fra Apple. Hold øjnene åbne og sørg for at finde den rette Apple oplader fra en billigere producent.
  • Vælg altid en oplader der oplader med samme styrke som det godkendte. Dette kommer an på, hvilken Apple enhed man er på udkig efter en oplader til.