iPad oplader

iPad oplader ✅ De 6 Bedste opladere til iPad

📑 Forbrugerguide til køb af iPad oplader, September 2020

📌 Find nemt den bedste oplader i vores oversigt. Klik på vurdering for at gå til anmeldelsen af den specifikke oplader til iPad.

De 3 bedste iPad kabler

PlaceringPrisVurderingKøb_her
🥇originalt_apple_mfi_lightning_kabel
🥈
🥉originalt_e75_lightning_kabel_2_meter

De 3 bedste iPad opladere

PlaceringPrisVurderingKøb_her
🥇
🥈anker_24W_2_port_usb_iphone_lader
🥉

Apple’s iPad, er verdens mest populære tablet og med god grund. En iPad har uendelige brugsmuligheder, hvad enten man ønsker at arbejde, skrive noter, se tv eller blot til underholdning. En iPad har et relativt stort batteri, men det drænes hurtigt, hvis man bruger den flere gange dagligt. Derfor er det en god ide at have en kraftig iPad oplader af en høj kvalitet. Dette giver mulighed for en stabil og hurtig opladning, ligesom man gerne vil undgå at ens oplader til iPad går i stykker.

Opladerguide.dk, har testet, anmeldt og vurderet de 3 bedste kabler og opladere til iPad. Vi giver vores bud på en iPad oplader, der både er kraftig effektiv, og holdbar – men også til en rimelig pris. En iPad oplader er nemlig en relativ stor investering, hvor man bør sikre sig at, man får mest for pengene.

🥇 Originalt MFi Lightning kabel – [Testvinder]

ipad_oplader_kabel
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

97 Kr.

🥇 Testvinder

5 Års Garanti hos forhandleren

Det absolut bedste kabel til iPad, er et Apple MFi lightning kabel. MFi er forkortelsen for “Made for iPhone/iPad/iPod”, og dækker over udstyr og tilbehør som er godkendt af Apple til brug med deres enheder.

Et MFi kabel, indeholder den originale chip, der har til opgave at godkende kablet til opladning og synkronisering. Derfor vil man aldrig opleve at kablet pludselig stopper med at virke pga. en opdatering – uanset om man oplader fra en bærbar, eller en iPad oplader adapter.

Dét iPad oplader kabel, hvor man får mest for pengene

Ved at vælge en original oplader, fremfor et kopi, får man en vis kvalitet, der gør at man ikke vil få problemer med kabler igen. Dette ses også af den 5 års Garanti som forhandleren udbyder på lige netop dette kabel. Ligeledes er det langt billigere at vælge et MFi lightning kabel, fremfor et Apples egne.

🥈 Anker PowerLine Select – MFi Lightning Kabel (0,9 m)

Anker_powerline_select_ipad_oplader_kabel_MFi
ForhandlerPrisKøb_her

159 Kr.

🥈 2. Plads i vores forbrugerguide

Unik kvalitet – Kabel der kan bøjes op til 5000 gange

Anker er et af de nyere brands, der udvikler tilbehør til mobil. De blev hurtigt kendt for deres ekstremt høje kvalitet og holdbarhed på tilbehør som kabler, opladere, adaptere og powerbanks. Anker er desuden kendt for deres unikke teknologi, som de selv udvikler. Heriblandt IQ charging – der sørger for at en oplader kan aflæse, hvilken enhed den oplader, og herefter afgøre hvor meget strøm der skal føres igennem kablet.

Til dig der ønsker et holdbart iPad oplader kabel

Anker har sørget for en ekstrem holdbarhed i dette kabel. Det kan blandt andet bøjes op til 5000 gange. Mange kabler går ofte i stykker over tid – eller hvis de bruges dumme steder som bag en seng eller en kommode. Ved Anker’s iPad oplader kabel vil man dog aldrig opleve at kablet går fra hinanden eller brydes op. Ligeledes er kablet MFi certificeret.

🥉 Originalt E75 Lightning kabel – 2 meter iPad kabel

originalt_e75_lightning_kabel_2_meter

🥉 3. Plads i vores forbrugerguide

✅ Frihed til opladning med et kabel på 2 meter

ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

119 Kr.

Hvis man har en iPad, giver det rigtigt god mening at vælge et længere kabel. Det giver mulighed for bruge den langt flere steder – og man er langt mindre afhængig af at sidde helt nær en stikkontakt. Dette kabel kan nemt pares med hvilken som helst iPad oplader, og give den samme styrke som et kabel på 1 meter.

Vær opmærksom på dette, hvis man vælger et 2 meter iPad oplader kabel

Hvis man vælger et længere lightning kabel, bør man være opmærksom på ens iPad oplader. En iPad oplader har en vis styrke, som desværre kan gå tabt i kablet, da det er længere. Derfor bør man sørge for, at en oplader til iPad er kraftig nok til et længere kabel. Vælg derfor at parre kablet med en kraftig oplader, som en type USB-C oplader eller en klassisk iPad adapter på 12W.


🥇 18W iPad oplader adapter med USB og USB-C udgang

ipad_oplader_USB_C_2,4_a
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

149 Kr.

🥇 Testvinder

Ekstra hurtig opladning til en meget skarp pris

De nyeres iPad’s som iPad Air og iPad Pro, kan oplades med meget høj styrke, henholdsvis 20W og 30W. Jo højere en styrke, en iPad oplader har, jo hurtigere vil en opladning også være. Samtidigt undgår man at ens iPad aflader, hvis man bruger den samtidigt med den oplader. Ved at vælge en USB-C oplader med 18W, fremfor den klassiske iPad oplader på 12W, får man altså en langt hurtigere opladning, helt op til 50% hurtigere.

Oplad en iPad op til 50% hurtigere

Denne 18W oplader til iPad, har to USB porte. Begge er til opladning, men bruges forskelligt, da den ene port er med USB-C, mens den anden er med normal USB. Den normale USB port er på 12W og kan fint bruges til opladning med både iPad og iPhone – mens den anden port med USB-C giver mulighed for 18W, der også både kan bruges til iPad og som iPhone oplader.

🥈 Anker 2-port USB oplader (24W / 2,4A) – Effektiv iPad lader

anker_24W_2_port_usb_ipad_lader
ForhandlerPrisKøb_her
pixojet_logo

199 Kr.

🥈 2. Plads i vores forbrugerguide

Absolut den stærkeste oplader – oplad din iPhone med rekordhastighed

Anker har med deres IQ-charging tilpasset den måde, en adapter normalt oplader. IQ charging er Ankers egen teknologi, der gør det muligt for en oplader at vide, hvilken enhed den oplader. Derefter kan den bestemme den optimale styrke på opladningen – og tilføje den ekstra styrke der går tabt i kablet.

Testens kraftigste oplader til iPhone

I denne oplader til blandt andet iPhone, finder vi to USB udgange. Begge disse er på 4.8 Ampere, en enorm kraftig styrke der med lethed vil kunne oplade en iPhone, iPad Air, iPad Mini og endda også iPad Pro. Dog vil denne ej kunne udnyttes fuldstændigt ved opladning af f.eks en iPhone – da maksimum er 18W.

🥉 12W iPad oplader adapter (til både iPad og iPhone)

12w_ipad_usb_oplader
ForhandlerPrisKøb_her
iphoneopladere_dk

99 kr.

🥉 3. Plads i vores forbrugerguide

Den normale oplader, med det kendte design. Meget fordelagtig pris

Dette er den klassiske iPad oplader, som også følger med, når man køber en iPad. Opladningen er på 12W og 2,4 Ampere, hvilket vil give en standard opladning, som også vil være kraftig nok til brug, mens ens iPad oplader. Opladeren er i Apple’s kendte hvide minimalistiske design, hvilket mange fortrækker.

Den normale iPad oplader til skarp pris

Hvis man ikke ønsker en ekstra hurtig opladning, men derimod en iPad oplader der kan levere en stabil opladning, til en lav pris, bør man vælge denne. Opladerens pris er meget skarp, og man sparer næsten halvdelen, sammenlignet med en af de kraftige 18-24W adaptere. Derfor er dette også et godt valg, hvis man mangler en ekstra oplader til sommerhuset, arbejdspladsen eller som pendler.


Hvad er en iPad oplader?

En oplader til iPad, indeholder typisk to dele. Det ene er et kabel, som Apple kalder for et Lightning kabel. Et lightning kabel er Apple’s eget kabel, og bruges til opladning af mange af deres enheder – som iPad, iPhone, iPod, Airpods og andet. Kablet er universelt, og vil derfor kunne bruges til alle enheder efter introduktion af iPhone 5.

Man kan godt oplade en iPad udelukkende ved brug af et kabel, f.eks fra en bærbar computer med en USB udgang. Dette vil dog maksimalt give 5W, hvilket er en meget svag styrke til opladning af iPad. Derfor vælger mange at anskaffe sig en kraftigere oplader til iPad, som indsættes i en stikkontakt. En iPad kan modtage helt op til 30W, alt efter modellen. Jo kraftigere opladeren er, jo hurtigere en opladning vil man også opnå. En kraftigere oplader er dog også dyrere. Derfor bør man gøre op med sig selv, hvad ens budget er.

Man bør derudover også huske, at en iPad ikke kan oplades med en trådløs oplader. Der findes dog andre opladningsalternativer – som en solcelle oplader, eller en powerbank.

Vælg en effektiv oplader til iPad

Hvis man ønsker at oplade sin iPad bedst og hurtigst muligt, bør man vælge en effektiv iPad lader. Kig efter en oplader med USB-C port og vælg et lightning til USB-C kabel til opladning. En iPad Air og de nyere generationer kan modtage op til 20W. De helt store iPads, kan modtage op til 30W, hvilket svarer til styrken som en mindre macbook oplader giver.

Der er desuden god mulighed, for at vælge en oplader med flere USB porte. Generelt gælder det for lidt dyrere og effektive opladere nemlig, at de har flere USB porte. Dette vil være en god ide, da man derved kan oplade både en iPad og en iPhone på samme tid.

Sådan finder man den bedste oplader til iPad

Det kan være svært at finde ud af, hvilken iPad oplader man bør vælge. Især har mange forbrugere problemer med deres kabel til iPad, hvor både pris og kvalitet svinger helt enormt. Grundlæggende findes der 3 typer af iPad kabler, som vi har listet og uddybet nedenfor

Uoriginale kabler

Et uoriginalt iPad lightning kabel, er det billigste på markedet. De findes helt ned til omtrent tyve kroner, og findes i mange forskellige farver og varianter. Da prisen er lav, vil de være nemme at erstatte hvis de går tabt – eller helt forventeligt, går i stykker. Et uoriginal iPhone oplader kabel er nemligt ofte af en meget ringe kvalitet, hvor chippen ofte går i stykker efter blot få måneders brug.

Originalt Apple kabel

Dette er det samme kabel, som også følger med når man køber en iPad, iPhone eller iPod. Disse kendetegnes på deres kendte hvide og minimalistiske Apple design. Selve kablet er af en udemærket kvalitet, hvor den største fordel ligger i den originale chip, altid vil godkende kablet til brug med en iPad – uanset iOS version. Desværre er de blandt de dyreste kabler.

Apple MFi certificeret iPad kabel

MFi står for “Made For iPhone/iPad/iPod” og er Apple’s certifikat for tilbehør der er godkendt til brug med deres enheder, som en iPad. Disse indeholder originale dele og chips, og derfor vil man aldrig få problemer med opladning. Fordelen ved et MFi kabel, er at de ofte laves i et andet og stærkere materiale end det Apple selv bruger. Derfor vil de oftere være af en højere kvalitet, og have en længere levetid. Prisen placerer sig i midten af feltet, mellem de originale og uoriginale oplader kabler.